Kansainvälinen kauppa

Ulkomaan markkinoille pääseminen edellyttää paljon tutkimustyötä, kontakteja ja tietoa. Tunnemme hyvin Venäjän markkinat ja olemme olleet niiden kehityksessä mukana yli kaksikymmentä vuotta. Meillä on vuosien kokemus yhteistyöstä Kiinan, Taiwanin ja Korean kanssa. Jokaisella maalla on omat vaikeutensa, mutta olemme päässeet hyviin tuloksiin ja kokemuksiin, jotka taas vahvistavat meidän osaamista ja kilpailukykyä.

 

Entisen Neuvostoliiton maat ovat kiinnostuneita suomalaisista tuotteista ja tuotemerkeistä, mutta markkinoille pääseminen edellyttää asianomaisen maan kulttuurin, lainsäädännön ja markkinoiden tuntemista. Kyseessä olevien maiden kaupankäyntitapa on ainutlaatuinen ja poikkeaa merkittävästi eurooppalaisesta toimintamallista, siksi voimme tarjota tärkeää apua ja neuvoja markkinoille pääsemiseen.

 

Kansainvälinen rahaliikenne edellyttää toimintasyklin perusteellista tuntemusta. Meillä kontaktit löytyvät suurimpien pankkien joukosta, sekä kansainvälisistä tilintarkistajista ja kirjanpitäjistä, mikä takaa sulavan ja luotettavan yhteistyön.